Podzim
Anotace: tak krásně melancholické roční období
Vichr už ze stromů listí orval,
oblohu tíží závaží šedivá,
přichází podzim ač ho nikdo nezval,
zelenou z listů vyhání okrová.
Laskavé slunce teď vystřídá paní nemilá,
bouře truchlivá,
která přichází
aby mě rozbila.
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Martin Švarc, hauskaa
Komentáře (0)