Anotace: Stál jsem na parkovišti a čekal na přítelkyni... a najednou začal padat první sníh... hned jsem to tam napsal... prosím o komentáře...
Já jsem potěšena tím,že jste se vyjádřil a věřím,že básníkem se člověk nestává hned,to si musí prožít,odtrpět a hlavně i odepsat.A s vaším přístupem k věci to půjde.
17.03.2011 11:24:00 | mademoiselle secret
Díky za všechny komentáře, rád bych se zde vyjádřil k tomu poslednímu. Předně bych chtěl vážně poděkovat, kritiky není nikdy dost a člověka se dotkne na citlivém místě... proto je tak nepříjemná. Každopádně bych se ale chtěl bránit... mé předstírané zacházení do hloubky není předstírané, jelikož tam není vůbec. Jde o popis mých pocitů, mých názorů, proto je to ostatně také viditelně psané v okamžiku, jelikož to je psané v okamžiku. Nešlo tam o zachycení lidských problémů nebo popisu lidských duší, šlo tam pouze o mou lásku ke sněhu a zvláště k tomu prvnímu. Napsal jsem přesně to, co se mi o tomto tématu v tu chvíli honilo hlavou. Možná se tam promítla i řada jiných pocitů, které jsem v tu chvíli měl, netuším. Každopádně se vším ostatním souhlasím, nejsem básník, možná si na něj hraju, ale nemyslím si to o sobě, píšu to, co potřebuji dostat ze sebe.
30.11.2010 20:31:00 | Akitenshi-inu
Jestli stojíte o nezávislý názor tak vám ho řeknu.Ten text vznikl z rychlé pohnutky a má taky všechny příznaky rychle tvořeného textu.Domnělá hloubka ,skutečnou hloubkou není,jsou to dojmy z povrchu.Pointa..možná náznak.Rýmy trošku svazující,ale je to asi jen jeden z prvních pokusů.Pokud chcete skutečně psát poezii určitě přejdete k hlubším podtónům metafor,dáte prostor čtenáři vracet se.
Můj závěr jako pokus o báseň ano,jako poezie hotová ne.
30.11.2010 14:32:00 | mademoiselle secret
je to obrazné a silně pocitové,myslím i oslovující,takhle to cítím po přečtení já..zpracovaná reálná chvíle poetickými slovy.
30.11.2010 08:13:00 | Mbonita
:) komentáře? :) píšeme si pro radost, abychom byli slyšeni, abychom sdíleli, abychom byli pochopeni, abychom si pohráli...............slyšela jsem Tě...
a ze sněhu mám teď také dojem čistoty
30.11.2010 07:28:00 | pamp_elka