Bílá smrt
Mráz šlehá tváře,
a polární záře,
ve mě se váže
v ramopouchy.
Sníh vodu saje,
když led v dlani taje,
a teplo si hraje
na slunce.
Krásou se třpytí,
to ledové bytí,
když vlčí vytí
v mě zamrzá.
V extázi bílé,
a smrti chtivé,
od počátků lživé
přežívám !
Když zimu svou si užívám.
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Denael, CULIKATÁ, korncaffe, labuť
Komentáře (0)