Máš zmysel pre rytmus. Mojim vzorom je tato, od neznámeho autora, ktorá ma sprevádza odmalička životom.
Poza stromy - poza kríky,
hrali sa tri medvedíky,
ako včera - tak aj dnes,
rozosmiali celý les.
Keď sú medvedíky hladné,
mamička si ku ním sadne,
dá im papať sladkú kašu ako med,
medvedík ju spapá hneď.
23.01.2006 18:04:00 | Anny
Těším se... až zavoní zem s jarním táním...
těším se... na čerstvou zeleň, na toulání...
těším se... až budu moct si jen tak jít
pusu třeba sladkým medem olepit...
19.01.2006 09:42:00 | Cecilka