Zimní namlouvání
Přišla Zima,bílá víla
nadílkou nás obdařila.
Jeden bručí,druhý raduje se,
třetí zase těžce nese
křehkou bílou peřinu
sníh bere jen za dřinu.
Meluzína dává vale,
vylez ven,ty pecivále!
Přišla Zima co má být,
chci se s tebou zpřátelit.
A vánice jakby smet,
honem před dům,a to hned!
Zimo co tě napadá,
v teple zůstat,paráda
No jak myslíš, milý pane,
zítra příjdu,dám zas vale.
Komínem ti zazpívám,
písničku co ráda mám,
o Vánocích,o nás dvou
čekám...,čekám...,
žádná změna?
Ani už se nedivím,
zmizím v mžiku,škoda,
snad jiného přemluvím.
To je divné v tomhle čase,
těš se za rok,přijdu zase.
Přečteno 572x
Tipy 40
Poslední tipující: la loba, Špáďa, Dota Slunská, bobi bobie, Gabrielle, šuměnka, James Libustka, kroužek, jedam, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)