Anotace: rum je oč tu běží..už bych byl pomalu raději, kdyby chcalo a chcalo :)) POZOR: Dílo obsahuje expresivní výrazy (poznámka editora)
..Ladovská zima,za okny je...
..jímá mě rumová nostalgie..
.......DOST DOBRÝ!...
17.04.2011 16:09:00 | Elza511
Tři koně kouzelní už saně vlečou
říkám ti Radku, letos mi neutečou
vločka s vločkou na sníh si hraje
a já si šiju kožíšek z hranostaje
v košíčku zacinká rumová nadílka
co na mě čumíte, to jsem já Pralinka :o)))
Kouzelné vánoce ti přeju. Dana
21.12.2010 18:46:00 | hašlerka
Trošku rumu do bříška
hrablo si pak zavýská
Že vločky má tuze rádo
s pánem tandem udělalo
:o)
21.12.2010 12:28:00 | labuť