Zimní poezie
Přilétl anděl a křídla měl bílá,
přilétla na saních i paní zima,
rozdala obláčkům k vánocům let,
i mě dala si k té zimě přivonět.
Vločky už nechrlí oblaka vyprahlá,
šach-mat pro dnešek, obloho zatáhlá.
Mrazem vzduch maluje, jak ten, kdo miluje,
krajkový život s pohádkou bílou,
tapety do okenic po nocích s milou...
zvonečky štěstí v uších i na náměstí,
mátový čaj a v srdcích máj...
Krásné vánoční svátky Vám všem !
Přečteno 714x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, rezina
Komentáře (1)
Komentujících (1)