Anotace: Záblesk svátku do všedního dne
Krásně jsi mou duši načechrala, ro ranního úsměvu jsem i dneska vstala.
22.01.2011 16:13:00 | carodejka
Pěkná báseň, dobře se mi četla, závěr je samotnou třešničkou. ST!***
16.01.2011 14:10:00 | NikitaNikaT.
taky jsem ráno zvesela vylétla k nebesům
proti těm paprskům, co do tváří mě zašimraly
do sprše vydatné mě z růží květů vůně halí
a už jen jediné teď chybí lačným rtům...
15.01.2011 12:26:00 | šuměnka