Leze pavouk
Anotace: ...proč bychom se netěšili...
Leze pavouk po stropě
kouká co by slupl
mouchu nechá v zásobě
do hrnku mi hupl
-------------------------
zavřeli kravičku v kravíně
ona se dívá tak nevinně
bučí ach bučí chce seno žrát
o trávě se jí může jen zdát
-----------------------------
na parapet kočka vlezla
v sedmém patře v pokoji
pejsek tlapkou ťukl do ni
za pohled mu nestojí
--------------------------
skáče žába po silnici
pak si skočí do mechu
zelenou a hnědou svítí
spadla k místu oddechu
Přečteno 409x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, Gabrielle, hypertenze, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)