Chjo... je tu u tebe krásně...
dokonce i "mourkově"...
děkuju...
že jsem si mohla zabrouzdat...
bosky... :o*
01.09.2007 20:13:00 | Cecilka
Myslíš,že to fakt byl lín
no tak teď už fakt nevím
Snad možná to byl i bolen
Fakt už mi jde hlava kolem
24.01.2006 07:57:00 | džemo
Dvoukilový pstruh zavání rybářskou latinou,
nezaměnil jsi ho třeba za rybu jinou?
Ta, co plave rychle v husté lesy podvodní
není třeba šlechtěný lín - závodní?
23.01.2006 18:25:00 | Mourek