Les
LES
Lesa šum, stromů vábení,
kouzlo přírody – lesa mámení.
Stromy si jsou navzájem tolik podobné,
jejich půvaby stejně obdobné.
Klid a atmosféra tohoto místa,
ze všech koutů srší zvláštní jiskra.
Lesní víly, duše stromů,
nebojíš se děště ani hromů.
Hluk - smog toť obrázkem města,
naštěstí existuje tato lesní cesta.
Nechat se pohltit a vstoupit,
krása přírody nedá se ničím koupit.
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Puskin, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (0)