Anotace: Jednou, na procházce, jsem potkala tohohle krasavce opravdu uprostřed cesty. Mrkal na mě svými barevnými očky, namalovanými na křídlech. Seděl tam jak drahokam, křehoučké krásno...
Motýl - modrásek,
sedl mi do vlasů
zavolal družku
a k mému úžasu
měla jsem ve vlasech
motýlí stužku.
Babočka opodál sleduje ten rej
byl také přivolán
teď je mu hej.
....poetické setkání s motýlí něžností...ST***
20.01.2011 09:45:00 | Bona
Tvé dílko je úžasné a já si vzpomínám na léto, na jeden den, kdy jsem se šla opalovat a mně neustále obletoval modro perleťový motýlek, byl úžasný, sedal mi do dlaně, na rameno, jako by by byl ochočený. Musím se přiznat, že mě to až dojímalo, a já se dokonce mohla, jen tak letmo, se jej dotknout, jen letmoučko, bych mu neublížila a nesetřela jeho pel života... nezapomenutelný okamžik :-)
20.01.2011 06:12:00 | NikitaNikaT.