Zakletí vody
Vlnka k vlnce spěchá, po jezeře běží,
Když však kapky z nebe letí,
Zuřivosti dodávají, není nik, kdo ji zkrotí.
Ty, vodo zběsilá, naslouchej mi,
A pomocná buď,
Ti, kdož nepřejí mi života ni štěstí,
Z povrchu smeť do temné propasti.
Komentáře (0)