O ZVIERATKÁCH
Anotace: Pre deti aj dospelých, ktorí majú radi živé tvory.
Máme doma cicu, hava,
v akváriu rybka pláva.
Z balkóna mi havran máva,
v posteli mi škrečok spáva.
Mamu z toho bolí hlava,
preto na nej obklad máva.
Chcel som ešte priniesť páva!
Ale ,mama odpadáva.
Komentáře (5)
Komentujících (4)