Anotace: *Prababička Anička Jelínková říkávala sněženkám „sněžínke“. Asi dva roky se snažím toto slovo do nějaké vesnické básničky nasněžit a konečně je to tu.
pěkná...
... nejen na Hané a kolem Brna, i v Tasově se takto mluvilo (aspoň moje prateta tak mluví)
27.01.2011 18:05:00 | JA.RO.
Ne,néé,Péťo,řekla bych Brno,to srandovní ó mají Brňáci...ST za sněžínku...o))
27.01.2011 14:31:00 | střelkyně1