Trůba
Anotace: O dominantě Štramberka
Sbírka:
Beskydy
Kamenná panna
každý den z rána
do kraje kouká,
kde les, kde louka,
co lidé v kraji
z rána dělají.
Co nového v podhradí
nové jitro prozradí.
Támhle běží cestička,
vypadá tak maličká.
U cestičky domečky,
na obzoru kopečky.
Stojí tu již mnoho let.
Kolik, neřeknu Vám hned.
Jak tak věky věkem jdou
plno věcí přinesou.
A tak pod tou slavnou věží
malé město Štramberk leží.
Přečteno 513x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)