Zimní
Už zase padá bílý sníh,
zima se do srdcí vkrádá.
Chceš jít po cestách vzdálených,
však cesta je zapadaná.
Všude jsou bílé závěje,
krajina kolem je bílá.
Už zbývá ti jen naděje,
když jsi zde zabloudila.
Však časem i vločka ve dlaních
zvolna a pomalu roztává.
Vydej se po cestách dalekých
a jdi vstříc slunci. Do jara.
Přečteno 485x
Tipy 22
Poslední tipující: Dota Slunská, Antares, Tanzania, šuměnka, Danga, Mbonita, Gabrielle, labuť, NikitaNikaT., Sweet KiWi, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)