Probouzející se ráno
Probouzející se ráno
Obloha barvy olova
napěchovaná sněhem
věští nevlídný čas zimy
Den těžce přejímá moc noci
prosvítá světlo
vězněno dlouhým tunelem
Poprašek sněhu smutku dává vale
vesničky jak korálky
navlečené na kolejišti
s konturou kopců v pozadí
špičky kostelů napichující oblohu
Mízí půda tmavé hnědi
krajina se halí do bílého hábitu
Ústí nad Orlicí hlásí nádraží
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Vampyrella, Gabrielle, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)