Jaro
Anotace: spíš pro děti.. =)
Vnímám ten nádherný čas,
když do Česka přijde jaro zas.
Jaro se hlasí blesky a hromy,
začínají rozkvétat různé stromy
a ostatní barevné květiny..
Jarní čas je zkrátka jiný.
Každý i toho, koho nezná, zdraví,
na polích skotačí zajíčci hraví
a ptáčkové zpívají písničky
pro nás, stromy i kytičky-
-no a ten jejich sladký hlas
zpříjemní nám všem jarní čas..
Zkrátka když po zimě přijde jaro,
je to jako by se všechno smálo.
Komentáře (0)