Poslední vystoupení Slunce
Anotace: Tak jako bílá baletka tančí na černém podiu, stejně tak se prohání žhavé Slunce po ledovém nebi...
Padá onixová tma
Zářivý jaspis mizí
Končí života hra
Nepomůže ani zlato ryzí
***
Do smaragdové hlubiny
Padají nefritoví ptáci
Šamani měli vidiny
Nedá se utéci!
***
Matky přírody teď je slyšet řev
V hlubokém tichu, kterým ho vyčistila
Rubínová krev teče místo řek
Aby galaxie znovu jako křyšťál byla
***
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Vee-Vee, Vampyrella, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)