Země ,Slunce ,Vesmír
Anotace: tato báse je jen tak na zkoušku jak se osvědčí ,tak prosím o komentáře.
Zeměkoule ,matko krásná
tys nám život vždycky dala.
Život ty nám vždycky dáš ,
pak nám ho i můžeš brát.
Ach ty otče matky matek ,
barev ty vždy beze známek.
Ty to srdce žádný nemáš ,
tvoje dcera ti ho dělá.
Dcera Slunce ,dcera Země ,
sou si blízké,přitom denně ,
obě žijí ,
na půl dlaně.
Přečteno 473x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)