Na ostrově
Anotace: Jen tak tam stál, skláněl se nas vodu...
Na pustém ostrově
jen strom sám stojí
teskní po domově
vody se bojí.
Na pustém ostrově
stojí a vyčkává
teskní po domově
co si to nalhává?
Možná stát bude tu
do konce světa dní
prohraje ruletu
a pak se rozední
a on tu bude stát
pořád jen sám.
Bílou vlajkou zamává
kdo vidí, že se vzdal,
ten říká, ať se nevzdává;
Stůj, strome, jen stůj dál.
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Rejha, Vampyrella
Komentáře (1)
Komentujících (1)