Mít já moc, malovat štětci svět...
Anotace: Je svět dokonalý?
Moc malovat štětci svět...
Mít já moc,
malovat štětci svět.
Černá by byla noc
a barevných kvítků moc.
Krásný by byl každý květ.
Dokonalý by byl každý kout,
ale svět dokonalý nemá býti.
Statný ořech, bude se tam skvou
a kolem něj kvést luční kvítí.
Po blankytné obloze plul by mrak
a letěl pták...
Ptáka by sestřelil jabloně prak...
Vánek by k zemi pomalu ptáka nesl
a pták dolů by se snesl....
Komentáře (0)