Culíčku, děkuji za kometík. Takovou lavičku měla moje babi pžřed svím domkem a kdo šel kolem, zastavil se nebo se vedle ní posadil... Dnes už ani na vesnici nic takového není, lidi moc spěchají a mají málo času... :-)
22.02.2011 22:05:00 | Mil
Hezké vzpomínky.Já zase vzpomínám na dva stromy, co měly červené šištice a mezi nimi stála lavička a na ní sedávala má babička se svými vrstevníky a vyprávěli si příběhy z mládí.Culda špion je rád poslouchal:-))).
21.02.2011 11:38:00 | CULIKATÁ