Anotace: ...snad jen očekávání jara...
předjarní touhou pod hvězdami
noc vášnivě je mladá
srdce protknuté amébami
houpej mě, to mám ráda
v besídce pod jasmínem skryti
milostnou píseň zabroukej
láskou se nikdy nedosytím
....ještě mě pohoupej
ST!
21.02.2011 20:56:00 | hašlerka