ŘEKNI MI.
Anotace: Máme potřebu se ptát,ale nechceme odpovědi znát.
,,...jsem stromem vprostřed lesa
kam na houby se nechodí
jsem stromem uprostřed lesa
co se nehodí
stát se prknem k civilizačnímu pojetí
Vlastně jsem modřín
a nejsem král
to jen dřevorubec si s mými větvemi hrál
a tak mě ořezal
Kdopak by ještě o mně stál
a parkety na taneční sál by ze mne vyřezal
Řekni,kdo se v tomhle lese bál
a nevešel ani dál
když v zimě náhle sníh tál....,,
Přečteno 497x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Antares
Komentáře (0)