Vytoužené jaro
Anotace: ...bude a nebo nebude?
Léto se nám nelíbilo,
podzim špatně začíná,
celou zimu bylo bílo,
jaro nás jen napíná.
Bída při nás věrně stála,
snad by bez ní bylo snáz,
chaloupku nám obléhala
celý dlouhý zimní čas.
Vysvlékni už blůzu bílou!!
...bez ní by nám bylo snáze,
vyzvi zimu i svou milou:
"Nestavte víc bílé hráze!"
Pak polibky nespočetné,
jarní přepych bude náš,
slunce rampouch ze střech setne,
...TOŤ LÁSKY ČAS! ...VZPOMÍNÁŠ?!
Přečteno 452x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, Kars, hašlerka, Zasr. romantik, Mbonita, Jana M., Charlie's dot, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)