Čaroděj mráz
Anotace: Věřili byste, že je psaná v létě?
Slova jiskřivá ve sklence vína
Z poloviny vypité
Hvězdy kanoucí ti z klína
Všechny rozbité
Sen, jež vyleptal na víčka tvá
Čaroděj mráz
Mocný, který chyby nedělá
Kouzlem je smáz
Čaroděj mráz tančí pro vloček pár
Čaroděj mráz umírá
Čaroděj mráz pro vzpomínek cár
Čaroděj mráz nezírá
Kvítky kreslí, vzpomíná
Jediný má kaz
Možná, že jen bublina
Čaroděj mráz
Ve snech tvých přichází snáz
On, čaroděj Mráz
Přečteno 574x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)