Letně
Jak jsem těma letnědněma
do morku kosti zasažena...
A svítí!
Do obláčků vůně line
se a vůbec nespočine...
Z kvítí!
Stoupnout bosý do potoku,
zchladit tělo od vrtochů...
Ta voda!
Snad neskončí ten překrás čas
a sejdeme se zpátky zas...
Ne doma!
Miluju tu prázdninovou
svobodu tak volně danou...!
Přečteno 388x
Tipy 12
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Gabrielle, Psavec, Mbonita, J's .., Petbab, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)