V jarní přírodě
V jarní přírodě
Z duše slova vyvěrají
chvějí se dálkami vanou vesmírem
co by drobná seménka rozsévají radost
Slunce květy země plná síly
Pomoz vládce země i vesmíru
ať dech přírody s mým se spojí
ať neklesám a najdu sílu Tvoji
Duchu Boží-Duchu věčnosti
jak úžasné je přiznání se k Tobě
neztrácet naději nechat se vést
ve ztišení probudit v sobě
Tvoje dary
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, NikitaNikaT., Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)