Anotace: ....dnes byl nádherný den a táhlo mě to ven....no, potřebovala jsem "dobít baterie" a sluníčko hřálo.....
Hm,Hradec Králové - tady to velice půvabně ožívá a to je moc dobře:)Už se těším na procházky po parcích zakončené v útulné hospůdce pod Bílou věží :))
16.03.2011 23:20:00 | ilona
ožívají stromy do radostných hávů
příroda jim dává z palet sytou barvu...:)
16.03.2011 17:23:00 | šuměnka
Zapni si robata uklizeče a jdi zpět do lesa, tam kde potůček stále teče:-)Hezká jarní.
16.03.2011 13:42:00 | Jeněcovevzduchukrásného
:°) Děkuji za komentáře. Culíkatá: ono to s tím úklidem nebylo tak horké. :°)
16.03.2011 11:59:00 | Bona
Nechceš přijít na jarní úklid taky k Culdovi Boný?:)A Ty už jsi objevila berušku?Já zatím jenom ty sněženky:).Hezký den přeji:)
16.03.2011 09:21:00 | CULIKATÁ