Zima & jaro
Anotace: ....a zase máme bílo...mnohým je smutno.....zima se jen tak nevzdává....a i když ji mám ráda, tak všeho moc škodí a už měla by odevzdat vládu vesně......
Pár dní tomu,
kdy jaro přišlo k nám,
na stromech se nejeden pupen naléval.
Pár dnů tomu,
kdy slunci jsme tváře nastavili,
jeho paprsky a ptáci ze sna nás budili.
Podlehli jsme jara vábení
a svlékli teplé bundy,
do přírody vyběhli
a viděli probouzet se brouky.
Dnes vesna se zimou se přetuhuje,
kdo z nich vládnout bude.
Ledová královna vzdát se nechce,
posílá k nám sněžné jezdce.
Krajinu pokryly sněhu vločky
a ledový vítr zafoukal.
Nejeden človíček posmutněl
a do tepla se zachumlal.
Tak koukám z okna
a nevzdávám se naděje,
že zima složí zbraně
a jaro se zas usměje.
Přečteno 419x
Tipy 38
Poslední tipující: Zasr. romantik, Danga, jedam, hatlapatla, divoska_jaja, ZILA78, Psavec, hašlerka, V.N.Losinský, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)