Déšť
Anotace: Déšť je krásný, nemyslíte?
Kapky deště buší
stále, ještě,
všude kolem
a mně se nechce,
neslyšet je,
naslouchám,
tiše opodál
jak jedna po druhé,
druhá po třetí,
stále ještě,
čím dál víc,
padaj na zem
a tiše umíraj.
Komentáře (3)
Komentujících (2)