Anotace: Kdo rád cestuje a ubírá se krajinou, obdivuje taje a krásy naší země, má v srdci však nejvíc jedinou, tu svoji, kde žije nebo se narodil..
Také někdy takhle hezky závidím, pěkně si své dílko napsla... ale... doma je doma, ať už jsou lidé jací koliv... jsou tací, jací chtějí být... jsou-li zlí a podlí, je to jejich vůli, jsou-li přivětivý, normální, či hodní... jsou tací, jací jsou... :o)
21.03.2011 17:26:00 | NikitaNikaT.
rozběhni se do hor, kopců
před barokní se kašnou skloň
do zahrad půvabných dvorců
bílý vysaď rododendron
zvedni mušli z mořských pláží
na skále protěží chval květ
k duze dojeď s ekvipáží
a já ti mohu závidět…
***
Jiří
21.03.2011 10:00:00 | j.c.
Tuláctví má člověk v krvi...jen se mu musí občas poddat a pak se dívat,chápat a vstřebávat..
21.03.2011 09:13:00 | Mbonita