Jaro
Venku už nám leze jetel,
berte, ale prosím zřetel,
že zem je ještě studená,
ať nenastydnou vám kolena.
...Venku už je zelená i louka,
můžete tam potkat brouka,
provoněly už i meze
ať vám nikam nezaleze...
A kdyby se tak náhodou stalo
může za to dnešní JARO :-D
Přečteno 467x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Tamara, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)