Společné příjmení
Ty jsi svatá, jak je svatý Bůh,
kdo je tvým druhem, splatí dluh
Ty jsi spravedlivá, jak spravedlný je Bůh,
se smrtí zahrává si pouze blázen a dobrodruh
Ty jsi čistá, stejně jak čistý je Bůh,
nejsi jen hmota, jsi i Duch
Ty jsi laskavá, jak laskavý je Bůh,
pročisti oči, nastraž sluch
Ty jsi tma i světlo, shodná jako Bůh,
svítíš svým dětem, tlumíš vzruch
Ty jsi má láska, jako BŮH,
opaš svou kutnu, zapřáhni pluh
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Danga
Komentáře (1)
Komentujících (1)