Anotace: psaná v 23:45 / noc a cígo jsou mé Múzy :)
Sbírka: ..na ostří vody..
to střelkyně1;
každá fantazie je nekonečná, když jí pustíš na špacír :)
díky MOC!
28.03.2011 14:59:00 | šuměnka
Tvá fantazie je prostě nekonečná...nemá hranice a to u tvého psaní obdivuji...:)
28.03.2011 14:46:00 | střelkyně1
já cítím zas tu křehkost šácholánu
hladí tu ostrou hranu hry
předzvěst siluru v karambolech
a krátký dech
jen chvilku před tím...než
věž klesne na kolena
předehrou hranou tahem
nejkrásnějším tágem
na vítězství
když noc smí volně říci..chci
chci...
ST
28.03.2011 07:32:00 | Mbonita
Já divím se i vzdělávám
(k čemu že Vichřici kulečník!),
ty ptáky, vačnatce neznám vám,
oči mi z hlavy jak kule ční...
...půlnoční google — pikle pán,
z PC mne děsí pterodaktyl,
ze všech těch -saurů jsem vyklepán...,
nezvládá moje pero daktyl...
Fakt jsem se, šumi, i dobře pobavil!
28.03.2011 01:08:00 | Špáďa
Já přidala se k Tobě
a tágo vzala do ruky,
z oblohy srazila
ještě dvě ohnivé koule
a kulečník hrála o život....
......tam v dálce mezi planetami,
kde hejno létavic je a předpotopní
živočiši na mě oči koulí
a do klína se vlísávají,
nad hlavou se honí.....
......tak už klesám zpátky na zem
a jsem z toho v rauši,
jedno je však z toho jisté,
zase mám klid v duši,
/On začíná s něžnostmi a láká k sobě snad po sté/
prsty mé do kláves buší ještě
......ST,ST,ST
28.03.2011 01:00:00 | Tamara