Vesna (jak ze sna)
Anotace: ...takové malé jarní pučení...
Za jarních rozbřesků,
když pookřává Země,
Světlo se rozlévá do tmavých koutů,
jak na listech kapky rosy.
Má duše se směje a rarášci v mém nitru
vystrkují z pod pláště své nosy.
Mám chuť tančit, básnit, zpívat
a poslouchat větrnou melodii,
na mraky se z trávy dívat
a nechat proplout kolem nostalgii...
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Marcone, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)