Krásný den....
Anotace: ...a nejen ten...
Sluneční paprsky, krásně hřály,
ve svou náruč nás nalákaly.
Do lesů a strání spolu jdem,
ruku v ruce, tak jako kdysi před časem.
Obdivujem jara probuzení,
ptačí zpěvy roztoužení,
bledule, které se na nás smějí,
sněženkám ve vánku se hlavinky chvějí.
V cukrárně zakončili jsme den,
kávičkou a dobrým dortíkem.
Známé jsme tu potkali
a vínečko s nimi popili.
Jaro na všechny blahodárně působí
mění své zažité způsoby.
Za nočního svitu,
dopřejem si milostného blahobytu.
Přečteno 452x
Tipy 20
Poslední tipující: šuměnka, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik, Mbonita, Psavec, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, hatlapatla, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)