Je jaro
poznala jsem tajemstvím
uchovávám si svou vzpomínku
vím jak chutná
jsem celým svým tělem
každý den když vstávám
ta přímost mé duše
volá
necháváš se
proti proudu nejdeš
voláš
nikdo neslyší, je to tak
slovem nelze sdělit
Přečteno 408x
Tipy 9
Poslední tipující: Maryje..., Metcheque, Jiparo, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)