Šuměnoko...
...krásně šumíš ovzduším,
jak mouc touží, však neutuším,
ale Tvé řádky krásnými tóny znějí,
věřím, že do cíle Tvá přání spejí...
... a brzy se dočkáš tance
a nebude to v povětří.
06.04.2011 11:10:00 | NikitaNikaT.
Tvůj Culture club má v srdci zvon,
nech zahrát ještě Sabaton,
rozčísne tmu jak o skálu
nádherná síla metalu :)
---
máš príma jukebox :)
06.04.2011 10:19:00 | Hazentla