Jaro v Praze
Anotace: Trochu atypická jarní báseň
zapomněl sem chodit do přírody
ale zase umim celkem slušně plivat z okna
na rozpálenej chodník
na kterym neudržíš ruku
po kterym chodim každej den
ale tak nějak nepravidelně a nerad
jakoby někdo zrušil jiný cesty
jakoby Letná byla poslední divočina světa
jako by celej svět mluvil esperantem
kterýmu nerozumím jenom já
už se taky umím radovat z maličkostí
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, oběžnice
Komentáře (1)
Komentujících (1)