Berounka
Berounka své tajemství mívá.
Berounka, to je svět ideí.
Berounka tajné lásky skrývá.
Berounka, to je řeka nadějí.
Berounka krásná za zimy i máje.
Berounka,to je cesta do nebe.
Berounka je sestrou ráje.
Berounka,tam nechci být bez tebe.
Přečteno 551x
Tipy 12
Poslední tipující: Findë, Madanik, Gabrielle, CULIKATÁ, jethullfan, zenge, Kars, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)