Anotace: já vím asi to není uplně básnička podle vašich představ ale tak mě za to třeba upalte..řeknu vám..shořel bych rychle POZOR: Dílo obsahuje expresivní výrazy (poznámka editora)
Ahoj, upravila jsem ti tam to "debile", příště prosím vytečkovat, pokud je takový slovo oslovením, ju?
28.02.2012 09:26:13 | Zolka
a jaro taky..Vlastně hodně..Na jaře mi bylo fakt krásně..a navíc je to úžasný..cítím to stejně jak to píšou ti "jarní básníci"...To mi věř..Jen rád zkouším, co na to lidi..a kam až můžu zajít..
08.04.2011 13:58:00 | Lamorte
Jo jen nám lyrikům natrhni naše prohnilý řitě!st za drzost a neplynutí s dvem.ps.ale tvý verše jsou taky sračka plná vrabčího peří protože do slov jen stěží zachytíš skutečnou podstatu
08.04.2011 13:37:00 | la loba