Pavučina
Křehká a zároveň pevná,
třpytí se na ní kapky rosy
jako démanty noci.
Pro někoho domovem,
pro jiného past zákeřná.
Svým tvarem je dokonalá.
Design se snoubí s precizností,
jedna je velká, druhá zas malá.
Životnost dlouhá sice není,
ale ta krása - ta se cení!
Pavouček leze po kamenech,
létá vzduchem, nitky přede.
To nikdo jiný z nás nesvede.
Uf, ale že to byla dřina,
utkaná je pavučina...
Přečteno 405x
Tipy 9
Poslední tipující: Azure angel, kejtyyy, EM EM, Frosty28, Divoženka1, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)