jarní sluníčko
Anotace: dnes ,když vycházelo..mrzlo až praštělo
Hvězdičky koupou v ranní rose
luna si chystá peřinu
zhasnutí trvá jen chvíli
pouze jedinou vteřinu.
Slunce už stojí za oponou
hraje jednu z hlavních rolí
třebaže ještě zesláblé
vyhání včas mlhu z polí.
Pohladí tváře mé
i tomu děvčátku
květen je za dveřmi
nechť máme památku.
Přečteno 424x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiná, nejsembásník, divoska_jaja, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)