Noční hudba
Anotace: O jednom nočním koncertu
Od vody v nočním čase
divný sbor ozývá se:
Ptačí řev, nato myší smích,
pak něčí úprk ve větvích,
zakvílí výři v korunách
a žáby kváknou Ách.
Miluji hudbu nočních her,
jež zaznívá sem od jezer.
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, No Shame
Komentáře (1)
Komentujících (1)