Sluníčko,teplíčko-kdepak jsi?

Sluníčko,teplíčko-kdepak jsi?

Anotace: ...

Je sice květen,
ale co s počasím se děje?
Vždyt' zimou,
každý se, chvěje.

Já těšila se,
že začne všechno krásně kvíst,
ono zatím,
neděje se nic.

Ba naopak,
uhodily mrazy silné,
ted' zmrzlo toho hodně,
co nestihlo , v zimě.

Těšila jsem se na sluníčko,
na počasí teplý a
né,že doma,
každý řádně zatopí.

Už za náma je května půlka,
dočkali jsme se snad pořádného slunka?

Za necelé dva měsíce,
začnou dětem prázdniny,
já,
přála bych jim,
počasí nádherný.

Zimy,
už má každý plný zuby,
ale nebudeme si nic namlouvat,
po prázdninách ji budeme mít,
zpátky tady.

Tak prosím, sluníčko,
přijdi mezi nás,
odežen',
ten hrozný mráz.

My,
těšíme se na Tě,
celou zimu,
přece nebudem,
pořád zalízat,
pod peřinu.

Tak vyjdi,
zpod těch těžkých mraků a
prohřej naši zem,
at' do podzimu,
všem bude krásně,
všem bude hej.
Autor EM EM, 16.05.2011
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: nikoolkaaa, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel