Paní příroda

Paní příroda

Anotace: Jeden z elementů.

Sbírka: Elementy

Mocná paní příroda,
dlouho už je tady,
není to jen náhoda,
že má silné vnady.

Je všude kolem nás,
má velikou moc,
všechno jí de snáz,
když není temná noc.

Má na háku zvířata,
rostliny a lidi,
je to hodná dobrota,
modrým očkem slídí.

Když jí někdo pobouří,
nebo něco vyvede,
sešle na něj pár bouří,
pořádek tu zavede.

V moci má den,
a také noc,
není to sen,
já jdu jí na pomoc.

Těžké ona to má,
když jí lidi škodí,
nikdo jí nepomáhá,
když zralé ovoce plodí.

Dobře se k ní chovejte,
vždyť jste její děti,
tohle na paměti mějte,
a nerozhazujte smetí.
Autor Henry_propper, 16.05.2011
Přečteno 405x
Tipy 6
Poslední tipující: Iv, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, EM EM
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

pravda,pravda.

17.06.2011 12:16:00 | Iv

líbí

tohle asi moc lidí nedělá,dobře napsané

29.05.2011 14:24:00 | Radek.oslov.Šafárik

líbí

Správně-všichni házet smetí a odpadky do koše:-)

16.05.2011 22:05:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel