Planeta Země
Ničíte své dědictví po svých předcích
Odvráceny od pravdy ve svých krutých skutcích
A stále jen zbrojit (zbrojit) zbrojit ze všech sil
Zabíjet a ničit (ničit) to je váš cíl
Nežijete s přírodou v pevném přátelství
Ale ničíte ji jen pro své bohatství
Louky stromy řeky (řeky) mění se v pouště
Jaderná zbraň čeká (čeká) na zmáčknutí spouště
Jaká byla voda v dobách vašich dědů
Dnes je zamořená tunami odpadů
Lidé jsou jak hadi (hadi) plivou svůj jed
Nedají si říci (říci) otráví svůj svět
Otevřete oči tohle ráj není
Vaše životy hnijí v jaderném záření
Mír pravda a život (život) musí se vrátit
Zloděje a vrahy (vrahy) o hlavy zkrátit
Planeta – plná žebráků
Planeta – bez zvířat ptáků
Planeta – plná je zbraní
Planeta – jen trosky zbydou z ní
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
Komentáře (2)
Komentujících (2)